Prognoza meteo Romania 15 – 16 Aprilie 2017 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 15 – 16 Aprilie 2017 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sambata
Pe parcursul zilei, în cea mai mare parte a țãrii va predomina o vreme frumoasã și mai caldã decât normal la mijlocul lunii aprilie, cu cer variabil. Unele înnorãri și izolat ploi slabe vor fi în regiunile nordice, iar dupã-amiaza pe spații restrânse în zonele montane. Începând din orele serii, nebulozitatea se va accentua în vest și în sud-vest, unde local vor fi averse posibil însoțite de descãrcãri electrice.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 23 de grade, iar cele minime între 1 și 11 grade, izolat mai coborâte în depresiunile intramontane, spre -1 grad, unde vor fi condiții de brumã.Prognoza meteo Romania Sambata

Duminica
În regiunile din vestul, centrul și nordul țãrii, valorile termice, în scãdere fațã de ziua precedentã vor caracteriza o vreme rãcoroasã, cerul va fi mai mult noros și pe arii relativ extinse va ploua, izolat mai însemnat cantitativ. În zona montanã înaltã vor fi precipitații mixte. În sud și în sud-est vremea va fi caldã, iar instabilitatea atmosfericã se va accentua începând cu orele dupã-amiezii, când vor fi averse, descãrcãri electrice și izolat grindinã. Cantitãțile de apã vor depãși local 20 l/mp.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, dar pe arii restrânse și în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 22 de grade, iar cele minime între -1 și 11 grade. Noaptea, vor fi condiții de brumã.Prognoza meteo Romania Duminica

Prognoza meteo Bucuresti 15 – 16 Aprilie 2017 #Romania

Sambata
Vremea se va menține predominant frumoasã și caldã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în a doua parte a nopții, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimã va fi de 6…8 grade.

Duminica
Vremea va fi caldã, dar va deveni în general instabilã. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, apoi înnorãrile se vor accentua, vor fi averse posibil moderate cantitativ și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 19…20 de grade, iar cea minimã de 7…8 grade.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Sambata
La Noapte

Ziua Duminica
Noaptea Duminica

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:


Precipitatii astazi – Sambata
Precipitatii maine – Duminica
Precipitatii Luni
Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply