Prognoza meteo Romania 16 – 17 Aprilie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 16 – 17 Aprilie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 16 – 17 Aprilie 2017

Vremea Duminica

Duminica 16 Aprilie 2017, in regiunile din vestul, centrul și nordul țãrii, valorile termice, în scãdere fațã de ziua precedentã vor caracteriza o vreme rãcoroasã, cerul va fi mai mult noros și pe arii relativ extinse va ploua, izolat mai însemnat cantitativ. În zona montanã înaltã vor fi precipitații mixte. În sud și în sud-est vremea va fi caldã, iar instabilitatea atmosfericã se va accentua începând cu orele dupã-amiezii, când vor fi averse, descãrcãri electrice și izolat grindinã. Cantitãțile de apã vor depãși local 20 l/mp.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, dar pe arii restrânse și în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 22 de grade, iar cele minime între -1 și 11 grade. Noaptea, vor fi condiții de brumã.

In Bucurestiv, vremea va fi caldã, dar va deveni în general instabilã. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, apoi înnorãrile se vor accentua, vor fi averse posibil moderate cantitativ și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 19…20 de grade, iar cea minimã de 7…8 grade.Prognoza meteo Romania

Luni 17 Aprilie 2017vremea va deveni rãcoroasã în toatã țara, astfel cã temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 17 grade, iar cele minime între -2 și 7 grade, ușor mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în jumãtatea sud-esticã a țãrii și mai ales în cursul zilei va ploua în Dobrogea, local în Muntenia și pe arii restrânse în Oltenia și sudul Moldovei.

În zona montanã înaltã precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri locale ziua la munte, în sud-vestul și în estul teritoriului. Noaptea, în regiunile nordice și centrale, local se va produce brumã.

In Bucuresti, Vremea se va rãci, astfel cã temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimã va fi de 4…6 grade. Cerul va avea înnorãri și mai ales în cursul zilei temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat.

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply