Prognoza meteo Romania 17 Aprilie 2017 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Romania 17 Aprilie 2017 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata. Prognoza meteo Romania.

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Prognoza meteo Luni

Vremea va deveni rece pentru aceastã datã în cea mai mare parte a țãrii, astfel cã temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 15 grade, iar cele minime între -1 grad în estul Transilvaniei și 7 grade pe litoral. Vor fi înnorãri accentuate în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, unde va ploua atât ziua cât și noaptea, iar local cantitãțile de apã vor fi însemnate. În celelalte regiuni, cerul va fi temporar noros și ploile se vor semnala pe arii restrânse. La munte, în special în Carpații Meridionali și de Curburã, precipitațiile vor fi predominant sub formã de ninsoare.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri, ziua, îndeosebi în regiunile sudice, iar pe parcursul nopții, în sud-estul și în estul teritoriului precum și la munte. Spre sfârșitul intervalului, izolat se va semnala brumã în regiunile vestice, nordice și centrale.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 17 Aprilie 2017

Prognoza meteo Bucuresti Luni

Vremea va fi rece pentru aceastã datã. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimã va fi de 5…6 grade. Cerul va avea înnorãri accentuate, va ploua aproape continuu și se vor cumula cantitãți de apã mai însemnate. Vântul va sufla în general moderat.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply