Prognoza meteo Romania 18 Aprilie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 18 Aprilie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 18 Aprilie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Marti 18 Aprilie 2017, deși temperaturile ziua vor crește față de ziua precedentă în cea mai mare parte a țării, vremea va fi răcoroasă pentru această dată. Cerul va fi temporar noros și va ploua, mai ales seara și noaptea, pe arii relativ extinse în regiunile vestice și sudice, local în nord-vest și centru și izolat în rest. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi mai însemnate. La munte precipitațiile vor fi mixte.

Vântul va avea intensificări temporare, ziua în est si sud-est, iar noaptea, local și în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade în nordul litoralului și 17 grade în sudul Banatului şi în vestul Olteniei, iar cele minime între -5 și 8 grade. Noaptea se va forma brumă în depresiuni, în nord-est și pe arii restrânse în rest.

 

In Bucuresti, Vremea se va încălzi. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar minimă de 3…5 grade. Cerul va fi temporar noros, va ploua în prima parte a zilei și din nou spre seară, iar vântul va avea intensificări noaptea.Prognoza meteo Romania

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply