Prognoza meteo Romania 19 Aprilie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 19 Aprilie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 19 Aprilie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Miercuri 19 Aprilie 2017, vremea va fi închisã și se va rãci fațã de intervalul precedent și va deveni deosebit de rece pentru aceastã datã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3…4 grade în Dealurile de Vest și 14…15 grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime se vor situa, în general, între -2 și 5 grade.

Va ploua pe arii extinse în toate regiunile, la munte vor predomina ninsorile, iar spre searã și noaptea vor fi lapovițe și ninsori și în Transilvania, Moldova și zonele deluroase din rest. Cantitãțile de apã vor depãși local 20…25 l/mp și izolat 30…35 l/mp în zonele de deal și munte, precum și în sudul și sud-estul țãrii. Vântul va prezenta intensificãri temporare în majoritatea regiunilor, iar pe crestele montane va sufla tare, spulberând zãpada.

In Bucuresti, vremea va fi în general închisã și se va rãci fațã de intervalul precedent, devenind deosebit de rece pentru aceastã datã.Temperatura maximã va fi de 9…10 grade, iar cea minimã de 2…4 grade. Va ploua moderat cantitativ și vântul va avea intensificãri.Prognoza meteo Romania

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply