Prognoza meteo Romania 19 Aprilie 2017 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Romania 19 Aprilie 2017 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata. Prognoza meteo Romania.

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Prognoza meteo Miercuri

Vremea va fi închisã și mult mai rece decât în mod obișnuit în aceastã perioadã din an în cea mai mare parte a țãrii; precipitațiile vor cuprinde toate regiunile și vor fi însemnate cantitativ, depãșind local 20…25 l/mp și pe arii restrânse, mai ales în zonele montane și submontane, 30…40 l/mp.

La munte vor predomina ninsorile ce vor fi abundente în Carpații Meridionali, apoi și în Orientali unde se va depune strat consistent de zãpadã, iar vântul va sufla tare, cu peste 80…90 km/h, viscolind puternic zãpada și reducând vizibilitatea. Spre searã și noaptea vor fi lapovițe și ninsori și în Moldova, local în Transilvania și trecãtor în zona deluroasã din sud.

Intensificãri temporare ale vântului vor fi și în celelalte zone, în special ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 13 grade, ușor mai ridicate în sud-vestul Munteniei, iar cele minime între -2 și 7 grade.Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Bucuresti 19 Aprilie 2017

Prognoza meteo Bucuresti Miercuri

Vremea va fi în general închisã și va deveni rece pentru aceastã perioadã din an. Va ploua și se vor cumula cantitãți de apã de 20…25 l/mp. Vântul va avea intensificãri temporare pe parcursul zilei. Temperatura maximã va fi de 10…11 grade, iar cea minimã de 4…5 grade.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply