Prognoza meteo Romania 21 August 2017 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 21 August 2017 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Luni

Vremea va fi în general instabilă și se va răci față de ziua precedentă, mai accentuat în centru, nord și în sud-vest. În zona de munte, în centrul țării și local în est și sud, vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice. Vântul va avea intensificări temporare în regiunile estice și de sud-vest, dar și în timpul ploilor, când va putea lua aspect de vijelie.

Cantitățile de apă vor depăși local 15…20 l/mp și izolat 40…50 l/mp. În restul teritoriului cerul va deveni variabil și doar la începutul zilei izolat va mai ploua. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 28 de grade, exceptând Muntenia, Dobrogea și jumătatea de sud a Moldovei, unde vor fi cuprinse în general între 29 și 33 de grade. Temperaturile minime se vor situa între 9 și 21 de grade.GIFMaker.org_YolUQe

Prognoza meteo Bucuresti 21 August 2017 #RomaniaPrognoza-meteo-Bucuresti-21-August-2017-Romania Prognoza-meteo-in-Tara-21-August-2017-Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Luni
Deși temperatura aerului va marca o scădere față de intervalul anterior, vremea va rămâne călduroasă. Temperatura maximă va fi de 31…33 de grade, iar cea minima de 16…18 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate seara, dar mai ales noaptea când vor fi averse moderate cantitativ, descărcări electrice și intensificări ale vântului.

 

Meteograma Bucuresti


Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-21-August-2017-ziua Temperaturi-astazi-14
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-21-August-2017-noaptea Temperaturi-maine-dimineata-14

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC

visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-14
Precipitatii si temperaturi maine Precipitatii-maine-13 Temperaturi-maine-3
Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply