Prognoza meteo Romania 16 Septembrie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 16 Septembrie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 16 Septembrie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Sambata 16 Septembrie 2017vremea va fi predominant frumoasã și mult mai caldã decât în mod obișnuit la mijlocul lunii septembrie. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorãri noaptea în vestul țãrii. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri pe crestele montane și izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 25…27 de grade pe litoral și 34 de grade în Câmpia Românã și în Lunca Dunãrii; minimele termice vor fi cuprinse între 7 grade în depresiunile intramontane și 22 de grade în Dealurile Banatului.


In Bucuresti, vremea va fi în continuare frumoasã și cãlduroasã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimã va fi de 15…17 grade.

GIFMaker.org_OUMyW9 Prognoza-meteo-Romania-16-Septembrie-2017-

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply