Prognoza meteo Romania 17 – 18 Septembrie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 17 – 18 Septembrie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 17 – 18 Septembrie 2017

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vremea Duminica

Duminica 17 Septembrie 2017vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, iar temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 35 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării şi cele mai scăzute în nordul litoralului. În vestul, nordul şi centrul ţării cerul se va înnora treptat, iar în a doua parte a zilei şi noaptea vor fi averse, descărcări electrice şi condiţii de grindină. Izolat cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp. În restul teritoriului cerul va fi variabil la senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale, în special în vestul ţării şi la munte. Temperaturile minime, în scădere accentuată în regiunile vestice, vor fi cuprinse, în general, între 10 şi 20 de grade.

In Bucuresti, vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.
GIFMaker.org_X8I31Z Prognoza-meteo-Romania-17-Septembrie-2017-ziua Prognoza-meteo-Romania-17-Septembrie-2017-noaptea

Luni 18 Septembrie 2017vremea se va răci faţă de ziua anterioară, mai accentuat în vestul, nordul şi centrul ţării, unde valorile termice se vor situa în jurul celor climatologic specifice datei, în timp ce în celelalte regiuni acestea se vor menţine peste mediile multianuale. Ziua, cerul va fi variabil, mai mult senin în regiunile extracarpatice, iar noaptea va prezenta înnorări temporare si pe arii restrânse vor fi averse şi posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 grade în Dealurile de Vest şi în Maramureş şi 32 de grade în Bărăgan, sudul Moldovei şi Dobrogea, iar cele minime se vor situa între 6 grade în depresiuni şi 21 de grade pe litoral.

In Bucuresti, vremea se va menţine călduroasă, chiar dacă valorile termice vor marca o scădere uşoară faţă de ziua anterioară. Cerul, mai mult senin pe parcursul zilei, va prezenta înnorări în a doua parte a nopţii, când va crește probabilitatea pentru averse şi descărcări electrice, iar vântul se va intensifica uşor. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.GIFMaker.org_uJMJay Prognoza-meteo-Romania-18-Septembrie-2017-

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply