Prognoza meteo Romania 11 Octombrie 2017 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 11 Octombrie 2017 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Miercuri

Vremea se va încãlzi ușor în toatã țara, astfel cã, în majoritatea zonelor, se vor înregistra temperaturi în jurul celor normale pentru a doua decadã a lunii octombrie; cele maxime se vor încadra între 13 grade izolat în Maramureș și 23 de grade în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 3 și 11 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în nord, nord-vest și centru; va ploua local în Maramureș și pe arii restrânse în Crișana, nordul și estul Transilvaniei și nordul Moldovei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief izolat se va semnala ceațã.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 11 Octombrie 2017 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Miercuri
Vremea va fi predominant frumoasã și în încãlzire ușoarã, cu o temperaturã maximã de 20…21 de grade și o minimã de 5…7 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul slab pânã la moderat.

 

Meteograma Bucuresti


Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

“Radar Romania

“Acoperire nori Romania

Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine
Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply