Prognoza meteo Romania 13 Noiembrie 2017 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 13 Noiembrie 2017 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Luni

Vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal la această dată. În regiunile vestice și nord-vestice cerul va fi noros, temporar va ploua, iar cantitățile de apă vor putea depăși, cu totul izolat, 20…25 l/mp. În restul teritoriului cerul va fi variabil, ploi sau burniță vor fi pe spații mici, iar dimineața și noaptea, local, se va semnala ceață. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări pe parcursul zilei, în vestul, nord-vestul și nord-estul țării, unde (mai ales în Banat) la rafală se vor atinge, pe arii restrânse, 55…60 km/h și la munte, unde pe creste vor fi viteze de peste 80…85 km/h. În rest, vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 grade în estul Transilvaniei și 21 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între 4 și 11 grade, mai scăzute în depresiuni, spre 1 grad.Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Bucuresti 13 Noiembrie 2017 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucurest Luni
Vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal la această dată. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare și ceață, în orele dimineților. Vântul va sufla slab și moderat.

Meteograma Bucuresti


Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

“Radar Romania

“Acoperire nori Romania

Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine
Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply