Prognoza meteo Romania 14 Noiembrie 2017 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 14 Noiembrie 2017 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Marti

Temperatura aerului va fi în scãdere fațã de intervalul anterior, mai accentuat în nord-estul țãrii, însã cu toate acestea valorile termice vor fi apropiate de cele normale, chiar peste acestea în partea de sud a teritoriului. Maximele se vor încadra între 5…6 grade în nordul Moldovei și 17…18 grade în Lunca Dunãrii, iar minimele vor fi cuprinse între 0 și 10 grade. Cerul se va acoperi treptat și în regiunile sud-estice, astfel cã vremea va fi predominant închisã. Temporar vor fi ploi slabe sau burnițã, local în vest, sud-vest și centru și izolat în rest. În Carpații Orientali, mai ales la altitudini mari, pe arii restrânse vor fi și precipitații sub formã de lapovițã și ninsoare. În special pe parcursul zilei, vântul va sufla în general moderat în estul, sud-estul, dar trecãtor și în vestul extrem al țãrii. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, în zonele joase va fi ceațã.Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Bucuresti 14 Noiembrie 2017 #Romani

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucurest Marti
Deși temperatura aerului va fi în scãdere fațã de intervalul anterior, vremea se va menține caldã pentru aceastã datã. În prima parte a zilei cerul va fi variabil, dar se va semnala ceațã, apoi înnorãrile se vor accentua, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi de 13…15 grade, iar cea minimã de 6…7 grade.

Meteograma Bucuresti


Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

“Radar Romania

“Acoperire nori Romania

Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine
Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply