Prognoza meteo Romania 16 Noiembrie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 16 Noiembrie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 16 Noiembrie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Joi 16 Noiembrie 2017, in regiunile intracarpatice valorile termice diurne vor fi în creștere ușoarã și se vor situa peste mediile climatologice, în timp ce în restul teritoriului vremea se va menține apropiatã de normalul perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în general persistente în jumãtatea de sud a țãrii, unde pe arii restrânse va ploua slab sau va burnița. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 5…6 grade în nordul Moldovei și 14…15 grade local în Maramureș și Transilvania, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 și 8 grade, izolat mai scãzute în nord și centru, unde dimineața și noaptea va fi ceațã.


In Bucuresti, innorãrile vor persista și trecãtor vor fi condiții de burnițã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimã va fi de 5…6 grade.

Prognoza meteo Romania

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply