Prognoza meteo Romania 25 Noiembrie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 25 Noiembrie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 24 Noiembrie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Sambata 25 Noiembrie 2017, in sudul și în estul țãrii vremea va fi în general închisã și local va fi ceațã, asociatã izolat cu burnițã. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse la munte vor fi precipitații mixte, iar în zonele joase de relief dimineața ceațã, iar noaptea ploi slabe. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri în Banat, sudul Crișanei, Moldova, Dobrogea și pe crestele montane. Temperaturile maxime, în vestul, nordul și centrul țãrii mai ridicate decât cele normale la aceastã datã, vor fi cuprinse între 5 și 14 grade, iar cele minime vor avea valori între -3 și 7 grade.


In Bucuresti, vremea va fi în general închisã, cu ceațã mai ales dimineața și noaptea și condiții de burnițã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 9…10 grade, iar cea minimã de 4…5 grade.

Prognoza meteo Romania

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply