Prognoza meteo Romania 28 Noiembrie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 28 Noiembrie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 28 Noiembrie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Marti 28 Noiembrie 2017, in sudul, centrul și estul țării vremea va fi închisă și mai ales în prima parte a intervalului temporar se vor semnala precipitații. Cantitățile de apă vor mai depăși pe arii restrânse 15…20 l/mp, iar în zona Carpaților de curbură, izolat 30 l/mp.

În regiunile sudice și sud-estice vor predomina ploile, în Moldova se vor semnala precipitații mixte, iar în Transilvania vor fi mai ales ninsori. În Carpații Meridionali și Orientali, va continua să ningă, local însemnat cantitativ şi cu precădere în zona înaltă, vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală de 55…70 km/h, trecător spulberând zăpada. Intensificări ale vântului vor fi în cursul zilei și în sud-estul teritoriului unde rafalele vor mai depăși pe arii restrânse 50…55 KM/H.

În regiunile vestice, iar noaptea și în cele sud-vestice, cerul va fi variabil. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 7 grade, mai ridicate în Dobrogea până spre 8…10 grade, iar cele minime, în general, între -5 și 3 grade. În zonele joase de relief, mai ales noaptea, izolat se va semnala ceață.


In Bucuresti, vremea se va menține închisă și temporar va mai ploua slab pe parcursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în primele ore ale intervalului. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă de 2…3 grade.

Prognoza meteo Romania

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply