Prognoza meteo Romania 1 Decembrie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1 Decembrie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 Decembrie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Joi 01 Decembrie 2017vremea se va menține în general închisă, iar regimul termic nu se va modifica semnificativ, față de cel din intervalul precedent. Vor cădea precipitații în sudul, centrul și estul țării și local în celelalte regiuni. La munte, vor fi mai ales ninsori și lapoviță; în vest, nord și centru vor predomina ploile, iar în restul teritoriului, vor fi doar ploi. Izolat, cantitățile de apă mai pot fi însemnate. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensifica în sud-estul, sudul și estul țării, precum și în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 13 grade, mai ridicate în Dobrogea, iar minimele între -2 grade în depresiuni și 10…11 grade, pe litoral. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, va fi ceață.


In Bucuresti, vremea va fi în general închisă și temporar va ploua. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în partea a doua a intervalului. Temperatura aerului, ușor mai ridicată decât în mod obișnuit la această dată, va avea o maximă în jurul valorii de 8 grade și o minimă de 4…5 grade. Noaptea, vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo Romania

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply