Prognoza meteo Romania 5 Decembrie 2017 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 5 Decembrie 2017 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Marti

Vremea va fi rece, mai ales dimineața și noaptea. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 8 grade, iar cele minime, în general, între -7 și 0 grade. În regiunile intracarpatice și la munte vor fi înnorãri, iar local și temporar va mai ninge; excepție vor face zonele joase din Banat, Crișana, Maramureș și nord-vestul Transilvaniei unde în cursul nopții treptat se vor semnala precipitații sub formã de lapovițã și ploaie, favorizând pe arii restrânse depunerile de polei. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros și vor fi precipitații slabe, predominant ninsori pe spații mici în Moldova și doar izolat, mixte posibil în celelalte zone. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sud-vest, în nord-est și pe litoral, precum și la munte, cu viteze mai mari pe creste, unde temporar va spulbera zãpada. În zonele joase vor fi condiții de ceațã.Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Bucuresti 5 Decembrie 2017 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Marti

Vremea va fi rece dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri ziua, dar condițiile de precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 6…7 grade, iar cea minimã de -4…-2 grade.

Meteograma Bucuresti


Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

“Radar Romania

“Acoperire nori Romania

Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine
Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply