Prognoza meteo Romania 6 Decembrie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 6 Decembrie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 6 Decembrie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Miercuri 6 Decembrie 2017, valorile termice, în creștere ușoarã fațã de intervalul precedent, vor fi apropiate de cele normale pentru aceastã datã. Cerul va fi mai mult noros în regiunile intracarpatice și va avea înnorãri temporare în rest. Se vor semnala precipitații slabe, local sub formã de ninsoare la munte și mixte în Maramureș, pe spații restrânse în Crișana, Transilvania și Moldova, unde în primele ore ale intervalului vor favoriza depunerile de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri pe crestele montane înalte, unde va spulbera zãpada, dar local și temporar, ziua și în regiunile sudice și sud-estice. Noaptea în zonele joase izolat se va semnala ceațã. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 9 grade, iar minimele între -4 și 3 grade.


In Bucuresti, cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat în cursul zilei. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimã va fi de 0…2 grade.

Prognoza meteo Romania

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply