Prognoza meteo Romania 7 Decembrie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 7 Decembrie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 7 Decembrie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Joi 7 Decembrie 2017, in nordul, centrul și estul țării vor mai fi înnorări, mai ales în cursul zilei, dar numai izolat vor fi precipitații slabe, fulguieli în Carpații Orientali și precipitații mixte în Maramureș, estul Transilvaniei și nordul Moldovei. În restul teritoriului, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări pe crestele montane, spulberând zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între 1..2 grade in estul Transilvaniei și 12 grade in sudul Oltenieie, iar cele minime între -11…-10 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 4…5 grade pe litoral. Pe arii restrânse va fi ceață, în special noaptea.


In Bucuresti, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă de -1 grad, mai scăzută în zona preorășenească. Îndeosebi la sfârșitul nopții vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo Romania 7 Decembrie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 7 Decembrie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply