Prognoza meteo Romania 8 Decembrie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 Decembrie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 Decembrie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Vineri 8 Decembrie 2017, vremea se va încãlzi, iar valorile termice vor fi mai ridicate decât mediile climatologice specifice acestei perioade. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 14 grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia, iar cele minime se vor situa, în general, între -6 și 5 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri și ploi, ziua în regiunile nord-vestice, iar noaptea și în cele vestice. În Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali vor fi precipitații mixte și condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri pe crestele montane, dar local și temporar și în vestul teritoriului. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, se va forma ceațã.


In Bucuresti, vremea va fi în general frumoasã și caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã, mai ridicatã fațã de cea normalã pentru aceastã perioadã, va fi de 11…12 grade, iar minimã se va situa în jurul valorii de -1 grad.

Prognoza meteo Romania

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply