Prognoza meteo Romania 8 Decembrie 2017 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 8 Decembrie 2017 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Vineri

Vremea se va încălzi ușor față de intervalul precedent, iar valorile termice vor fi în general mai ridicate decât mediile climatologice specifice acestei date. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 14 grade, cu cele mai mari valori în Oltenia, iar cele minime se vor situa, în general, între -5 și 5 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări și temporar ploi în Maramureș, Crișana, iar noaptea și în Banat și local în vestul și nord-vestul Transilvaniei. În Carpații Occidentali, nordul Carpaților Orientali și masivele vestice ale Carpaților Meridionali vor fi precipitații mixte și condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane, dar local și temporar și în vestul teritoriului. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, se va forma ceață.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 8 Decembrie 2017 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Vineri

Vremea va fi în general frumoasă și caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Meteograma Bucuresti


Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

“Radar Romania

“Acoperire nori Romania

Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine
Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply