Prognoza meteo Romania 13 -14 Ianuarie 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 13 – 14 Ianuarie 2018 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sâmbătă
Vremea se va rãci în toatã țara. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 5 grade, iar cele minime, în general, între -10 și -2 grade. Cerul va fi mai mult noros, exceptând nord-vestul și parțial centrul țãrii, unde, noaptea, va deveni variabil. Local, în regiunile vestice, sud-vestice și zona de munte și pe spații mici din restul teritoriului, mai ales în cursul zilei, vor mai fi precipitații slabe. Acestea vor fi sub formã de ninsoare, la munte și în Moldova; mixte în Banat și în Crișana și predominant ninsori, în celelalte regiuni. Vântul va avea intensificãri temporare în sudul, sud-estul și pe arii restrânse în centrul și nord-vestul țãrii, cu viteze la rafalã în general de 45…55 km/h, mai mari pe litoral și în sudul Banatului, unde vor atinge 60…70 km/h.Prognoza meteo Romania

Duminică
Vremea va continua sã se rãceascã, astfel încât în cursul nopții va deveni geroasã, local, în nordul, nord-estul și centrul țãrii și în Subcarpații Getici. În extremitatea de sud-vest, înnorãrile vor persista și va ninge slab, pe arii restrânse, cu precãdere în primele ore ale zilei și la sfârșitul nopții. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar înnorãri temporare și fulguieli vor fi, pe parcursul zilei, dar numai izolat, îndeosebi pe litoral și la munte. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului, în Bãrãgan și în Dobrogea, mai ales în zona sa de deltã și pe litoral. Temperaturile maxime, preponderent negative, se vor încadra între -6 grade în estul Transilvaniei și 3 grade în Banat, iar cele minime, în general, între -15 și -5 grade.

Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Bucuresti 13 – 14 Ianuarie 2018 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Sâmbătă
Vremea va continua sã se rãceascã. Astfel, temperatura maximã va fi de 0…1 grad, iar cea minimã de -5…-4 grade. Cerul va fi mai mult noros, dar numai trecãtor, în cursul zilei, îndeosebi în primele ore, vor mai fi condiții de ninsoare slabã.

Duminică
Vremea va fi rece cu valori termice negative, pe întreg intervalul. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de -2 grade, iar cea minimã va fi de -8…-7 grade. Cerul va fi variabil cu înnorãri trecãtoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri, doar, la începutul zilei.

 

Meteograma Bucuresti


Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Sambata
La Noapte

Ziua Duminica
Noaptea Duminica

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

“Radar Romania

“Acoperire nori Romania

Precipitatii astazi – Sambata
Precipitatii maine – Duminica
Precipitatii Luni
Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply