Prognoza meteo Romania 14 – 15 Ianuarie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 14 – 15 Ianuarie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 14 – 15 Ianuarie 2018

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vremea Duminica

Duminica 14 Ianuarie 2018,

Vremea va continua sã se rãceascã, astfel încât în cursul nopții va deveni geroasã, local, în nordul, nord-estul și centrul țãrii și în Subcarpații Getici. În extremitatea de sud-vest, înnorãrile vor persista și va ninge slab, pe arii restrânse, cu precãdere în primele ore ale zilei și la sfârșitul nopții. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar înnorãri temporare și fulguieli vor fi, pe parcursul zilei, dar numai izolat, îndeosebi pe litoral și la munte. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului, în Bãrãgan și în Dobrogea, mai ales în zona sa de deltã și pe litoral. Temperaturile maxime, preponderent negative, se vor încadra între -6 grade în estul Transilvaniei și 3 grade în Banat, iar cele minime, în general, între -15 și -5 grade.

In Bucuresti, vremea va fi rece cu valori termice negative, pe întreg intervalul. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de -2 grade, iar cea minimã va fi de -8…-7 grade. Cerul va fi variabil cu înnorãri trecãtoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri, doar, la începutul zilei.Prognoza meteo Romania

 

Luni 15 Ianuarie 2018vremea va fi geroasã dimineața și noaptea, local, în nord, nord-est, centru, și în dealurile sudice, însã la amiazã, valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale, în regiunile intracarpatice și în general ușor mai coborâte decât acestea, în restul teritoriului. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorãri în sud-vestul și sudul țãrii unde însã, doar pe arii restrânse, mai ales în a doua parte a intervalului, trecãtor va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 și 2 grade, iar cele minime, în general, între -17 și -6 grade.

In Bucuresti, vremea va fi ușor mai rece decât în mod normal pentru aceastã datã. Cerul va avea înnorãri, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de -3 grade, iar cea minimã va fi de -8…-6 grade.
Prognoza meteo Romania

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply