Prognoza meteo Romania 28 – 29 Ianuarie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 28 – 29 Ianuarie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 28 – 29 Ianuarie 2018

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vremea Duminica

Duminica 28 Ianuarie 2018, valorile de temperaturã se vor situa în cea mai mare parte a țãrii peste cele obișnuite pentru sfârșitul lunii ianuarie, însã în primele ore ale dimineții, vremea va mai fi rece local în jumãtatea de sud-est. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în vestul, centrul și nordul teritoriului, unde pe arii restrânse, mai ales noaptea, vor fi precipitații slabe, predominant ploi. În Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali se vor semnala ploi, lapovițe și ninsori. Izolat vor fi condiții de producere a poleiului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri pe crestele montane, iar noaptea și în nord-vestul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 grade în nordul Moldovei și 12 grade în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 4 grade. Cu precãdere la începutul intervalului, îndeosebi în est și în sud-est, pe spații restrânse va fi ceațã.

In Bucuresti, vremea va fi ușor mai caldã decât în mod obișnuit la sfârșitul lunii ianuarie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 6…7 grade, iar cea minimã se va situa în jurul a -2 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã.

Prognoza meteo Romania 28 - 29 Ianuarie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 28 - 29 Ianuarie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 28 - 29 Ianuarie 2018 #Romania #vremea

Luni 29 Ianuarie 2018vremea va fi mult mai caldã decât ar fi normal în aceastã perioadã din an. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în regiunile nord-vestice, nordice și centrale unde pe arii restrânse vor fi mai ales ploi. La munte precipitațiile vor fi mixte. Izolat se mențin condiții de producere a poleiului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, mai ales pe creste, dar izolat și la cote mult mai reduse și în celelalte zone. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 15 grade, iar cele minime între -2 și 6 grade. Dimineața și noaptea, îndeosebi în sud-est, va fi posibil sã se formeze ceațã.

In Bucuresti, vremea va fi mult mai caldã decât în mod normal pentru aceastã perioadã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 10…11 grade, iar cea minimã de -1…2 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã.
Prognoza meteo Romania 28 - 29 Ianuarie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 28 - 29 Ianuarie 2018 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply