Prognoza meteo Romania 1 Februarie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1 Februarie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 Februarie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Joi 1 Februarie 2018valorile termice se vor menține mai ridicate decât în mod normal pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 grade in estul Transilvaniei și 15 grade in dealurile Banatului, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 0 și 6 grade. Nebulozitatea se va accentua și treptat, mai ales în partea a doua a intervalului, precipitațiile vor cuprinde cea mai mare parte a țării. Acestea vor fi mixte la munte, ploaie și trecător lapoviță în regiunile vestice, nordice și centrale și ploi în rest. Vântul va avea intensificări în zona de munte, dar pe arii restrânse și la cote mai reduse și în nord-vestul, vestul și sud-estul teritoriului. Dimineața în exteriorul arcului carpatic vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, cu maxime in jur de 12 grade si minime de 1..3 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în partea a doua a intervalului când trecător va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Dimineața vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo Romania 1 Februarie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 1 Februarie 2018 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply