Prognoza meteo Romania 17 Februarie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 17 Februarie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 17 Februarie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Sambata 17 Februarie 2018, valorile termice se vor situa, în general, în jurul normelor, iar în sud și sud-vest acestea se vor menține ușor mai ridicate decât mediile multianuale specifice acestei perioade. Pe parcursul zilei, cerul va fi temporar noros și doar cu totul izolat, cu precădere în zona Carpaților Orientali va ninge slab. În cursul nopții nebulozitatea va fi accentuată în toate regiunile, iar dinspre vest-sud-vest aria precipitațiilor, slabe cantitativ, va fi în extindere. La munte, în Maramureș, Transilvania şi pe arii restrânse în Moldova va ninge, în Crișana se vor semnala precipitații mixte, iar în Banat și pe spații restrânse în Oltenia și Muntenia vor fi ploi și trecător lapoviță și, posibil, ninsoare. Vor fi condiții de polei sau ghețuș. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în nord, nord-est și în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 11 grade, iar cele minime între -8 și 3 grade. Noaptea izolat va fi ceață.

In Bucuresti, regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări mai accentuate în a doua parte a intervalului, iar în special spre dimineață se vor semnala precipitații slabe, sub formă de ploaie și, trecător, posibil lapoviță. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar minimă va fi de -1…1 grad.

Prognoza meteo Romania 17 Februarie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 17 Februarie 2018 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply