Prognoza meteo Romania 20 Februarie 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 20 Februarie 2018 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Marti

Vremea va fi în general închisă, iar precipitaţiile vor fi mai frecvente în jumătatea de sud-vest a ţării. În Banat, Crişana, Oltenia şi local în Muntenia şi în Maramureş vor fi predominant ninsori în zonele mai înalte de relief şi precipitaţii mixte în rest, în sudul Dobrogei va ploua, iar în cea mai mare parte a zonei montane va ninge. În celelalte regiuni doar izolat vor fi ninsori slabe. În vestul Carpaţilor Meridionali şi în zona deluroasă din vestul şi nord-vestul Olteniei ninsorile se vor menţine moderate cantitativ şi se va depune în continuare strat de zăpadă. Vântul va avea intensificări în sudul Banatului, unde rafalele vor depăşi temporar 70…80 km/h, dar şi pe crestele din vestul Carpaţilor Meridionali, cu viteze în general de 65…75 km/h, local viscolind sau spulberând zăpada; în celelalte zone vântul va sufla în general moderat, cu uşoare intensificări în partea de sud a teritoriului. Regimul termic va caracteriza o zi relativ rece în Oltenia, Muntenia şi Moldova, în timp ce în rest vor fi valori apropiate de mediile climatologice, astfel că maximele se vor încadra între -2 şi 6 grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -6 şi 2 grade, mai scăzute în Moldova şi în estul Transilvaniei.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 20 Februarie 2018 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti marti

Vremea va fi închisă şi relativ rece. Trecător vor fi posibile precipitaţii neînsemnate cantitativ, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -2…-1 grad.

Meteograma Bucuresti


Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

 

“Acoperire nori Romania

Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine
Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply