Prognoza meteo Romania 21 Februarie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 21 Februarie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 21 Februarie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Miercuri 21 Februarie 2018, vremea se va menţine în general închisă, în special în jumătatea de sud a ţării. Vor fi precipitaţii mixte în Banat, local în Crişana, Muntenia şi sudul Dobrogei şi pe spaţii mici în Maramureş şi vestul Transilvaniei şi mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare în Oltenia, moderate cantitativ în vestul regiunii. Vor fi ninsori în vestul Carpaţilor Meridionali şi izolate, slabe în restul zonei montane. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări, mai ales în prima parte a zilei, în sudul Banatului, dar şi la munte, în special la altitudini mari în Carpaţii Meridionali, unde temporar va viscoli sau va spulbera zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 8 grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile nord-vestice; minimele termice vor fi cuprinse în general între -7 şi 1 grad.

In Bucuresti, vremea se va menţine închisă. Trecător vor fi posibile precipitaţii slabe, predominant sub formă de ninsoare, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de -2…-1 grad.

Prognoza meteo Romania 21 Februarie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 21 Februarie 2018 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply