Prognoza meteo Romania 22 Februarie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 22 Februarie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 22 Februarie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Joi 22 Februarie 2018, vremea se va menține în general închisă. Temporar vor fi precipitații, în general slabe cantitativ, predominant sub formă de ploaie în Banat, Crișana, mixte în Oltenia, Muntenia și local în Dobrogea și mai ales ninsori, seara și noaptea, pe arii restrânse în restul zonelor.

Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în regiunile sudice și sud-vestice, precum și în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 8 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -9 și 3 grade.

In Bucuresti, vremea va fi închisă în continuare și mai ales spre seară și la începutul nopții vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare (sub 2 l/mp) și este posibil să se depună strat nou de zăpadă în jur de 1 cm. Vântul va avea ușoare intensificări, în special în cursul zilei (35…45 km/h). Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de -2…-1 grad.

Prognoza meteo Romania 22 Februarie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 22 Februarie 2018 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply