Prognoza meteo Romania 25 – 26 Februarie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 18 – 19 Februarie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 18 – 19 Ianuarie 2018

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vremea Duminica

Duminica 25 Februarie 2018,

Vremea va deveni deosebit de rece pentru această dată, geroasă ziua în nordul și centrul Moldovei, precum și în depresiunile din estul Transilvaniei, iar noaptea în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ninge în jumătatea de sud a teritoriului și pe arii mai restrânse în rest. Vântul va avea intensificări locale, cu viteze mai mari în sud-est și pe crestele montane, unde temporar va viscoli ninsoarea. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -12 și -4 grade, iar cele minime între -15 și -5 grade, mai coborâte în nordul Moldovei și în depresiunile din estul Transilvaniei spre -18…-20 de grade.

In Bucuresti, vremea va deveni deosebit de rece pentru această dată, chiar geroasă noaptea. Cerul va fi noros, vântul va continua să prezinte intensificări și temporar va ninge. Temperatura maximă va fi de -5…-4 grade, iar cea minimă de -11…-10 grade.Prognoza meteo Romania 25 - 26 Februarie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 25 - 26 Februarie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 25 - 26 Februarie 2018 #Romania #vremea

Luni 26 Februarie 2018vremea va fi în continuare deosebit de rece pentru această dată, geroasă îndeosebi dimineața şi noaptea în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi noros și se vor semnala ninsori, local moderate cantitativ, în toate regiunile. Vântul va avea intensificări la munte, în sudul și sud-estul țării și pe arii mai restrânse în rest, temporar viscolind ninsoarea și spulberând zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -12 și -2 grade, cu cele mai coborâte valori în nordul Moldovei și în depresiunile din estul Transilvaniei, iar cele minime între -16 și -2 grade, mai scăzute în special în estul Transilvaniei.

In Bucuresti, vremea va fi în continuare deosebit de rece pentru această dată, geroasă îndeosebi dimineața și noaptea în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi noros și temporar va ninge. Vântul va avea intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -9 grade, iar cea minimă va fi de -12…-10 grade.Prognoza meteo Romania 25 - 26 Februarie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 25 - 26 Februarie 2018 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply