Prognoza meteo Romania 4 – 5 Martie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 4 – 5 Martie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 4 – 5 Martie 2018

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vremea Duminica

Duminica 4 Martie 2018,

Regimul termic va fi caracterizat de valori mult mai coborâte decât cele obișnuite în prima decadă a lunii marti; noaptea va fi ger mai ales în vest, în centru și în nord. Maximele se vor situa în general între -4 și 4 grade, minimele între -14 și -4 grade, mai scăzute în nordul Moldovei și în estul Transilvaniei, unde vor fi în jurul a -20 de grade. Înnorările vor fi persistente în sudul țării, unde, mai ales în prima parte a zilei, pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, mixte. Izolat se mențin condițiile de polei. În celelalte zone cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Mai ales noaptea, pe spații mici va fi ceata.

In Bucuresti, vremea va fi mai rece decât în intervalul anterior, cu temperaturi mult sub cele normale pentru începutul lunii martie; maxima va fi in jur de 0 grade, iar minima -9…-7 grade. Cerul va fi mai mult noros, iar în prima parte a zilei vor fi posibile precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla cel mult moderat.Prognoza meteo Romania 4 - 5 Martie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 4 - 5 Martie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 4 - 5 Martie 2018 #Romania #vremea

Luni 5 Martie 2018vremea se va încălzi în cea mai mare parte a țării. Astfel, temperaturile maxime se vor situa între -1 și 8 grade, iar cele minime, în general, între -7 și 2 grade. În sud și în sud-vest înnorările vor fi persistente, iar noaptea vor fi precipitații mixte și condiții de polei. În celelalte zone, cerul va fi variabil, temporar noros în a doua parte a intervalului, când vor fi posibile precipitații slabe și în nord-vest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană și local în sud-vestul, sudul și estul teritoriului. În zonele joase de relief, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, desi temperaturile vor creste, vremea va fi mai rece decât ar fi normal în prima decadă a lunii martie; temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de -3…-2 grade. Cerul va fi înnorat, iar vântul va sufla slab și moderat și vor fi condiții de ceață.Prognoza meteo Romania 4 - 5 Martie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 4 - 5 Martie 2018 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply