Prognoza meteo Romania 11 -12 Martie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 11 – 12 Martie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 11 – 12 Martie 2018

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vremea Duminica

Duminica 11 Martie 2018,

Vremea va fi deosebit de caldã pentru aceastã perioadã în cea mai mare parte a țãrii, astfel cã temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 19 grade, iar cele minime în general între 1 și 10 grade. În vest, nord-vest și centru cerul va fi mai mult noros, ziua va ploua doar pe spații mici, însã noaptea aria ploilor, în general slabe, va fi în extindere. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în primele ore ale zilei, dar în special pe timpul nopții când va ploua pe arii restrânse, cu precãdere în zonele deluroase. La munte, la peste 1800 m altitudine, vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în a doua parte a intervalului în regiunile vestice și la munte. Dimineața și noaptea, în sud-est, local va fi ceațã.

In Bucuresti, vremea va fi deosebit de caldã pentru aceastã perioadã, astfel cã temperatura maximã va fi de 16…17 grade, iar minima de 4…6 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri noaptea când vor fi posibile ploi slabe, trecãtoare. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Îndeosebi dimineața vor fi condiții de ceațã.Prognoza meteo Romania 11 -12 Martie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 11 -12 Martie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 11 -12 Martie 2018 #Romania #vremea

Luni 12 Martie 2018vremea va fi în continuare mult mai caldã decât ar fi normal în prima jumãtate a lunii martie, cu temperaturi maxime ce se vor încadra în general între 9 și 19 grade și minime între 1 și 9 grade. Înnorãrile vor fi temporar accentuate și va ploua în cea mai mare parte a țãrii. Ploile, mai ales averse, însoțite pe arii restrânse și de descãrcãri electrice, vor fi moderate și local chiar însemnate cantitativ, în special în regiunile sudice. Precipitații mixte vor mai fi doar în masivele cele mai înalte, la peste 1900 m altitudine. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri locale.

In Bucuresti, vremea va fi în continuare deosebit de caldã pentru a doua decadã a lunii martie; temperatura maximã va fi de 16…17 grade, iar cea minimã de 6…8 grade. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și vor fi averse, moderate cantitativ, posibil însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Prognoza meteo Romania 11 -12 Martie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 11 -12 Martie 2018 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply