Prognoza meteo Romania 13 Martie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 13 Martie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 13 Martie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Marti 13 Martie 2018vremea se va menține caldã, deși valorile termice vor marca o ușoarã scãdere fațã de ziua precedentã în majoritatea regiunilor. Cerul va fi doar parțial noros în regiunile sudice și mai mult noros în restul teritoriului și temporar va ploua, local însemnat cantitativ, îndeosebi în jumãtatea de est a țãrii. Ploile vor avea și caracter de aversã și vor fi posibile descãrcãri electrice. La munte, la altitudini de peste 1800 m, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane și în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 și 17 grade, iar cele minime se vor situa între 2 și 8 grade.

In Bucuresti, deși valorile termice diurne vor scãdea ușor fațã de ziua precedentã, vremea se va menține mai caldã decât în mod normal la aceastã datã. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimã va fi de 4…5 grade. Cerul va fi temporar noros și, trecãtor, va mai ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo Romania 13 Martie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 13 Martie 2018 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply