Prognoza meteo Romania 13 Martie 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 13 Martie 2018 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Marti

Vremea va fi în general instabilă, dar se va menține caldă pentru această dată, deși valorile termice vor marca o ușoară scădere față de ziua precedentă în majoritatea regiunilor. În estul, sud-estul, centrul, nordul țării și la munte, cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii extinse. Cantitățile de apă vor depăși local 15…20 l/mp și izolat, mai ales în Moldova și în estul Transilvaniei, 30…35 l/mp.

În restul teritoriului înnorările vor fi temporare și ploile locale, mai ales în prima parte a intervalului. Ploile vor avea și caracter de aversă și vor fi însoțite, pe arii restrânse, de descărcări electrice. La munte, în special la altitudini de peste 1800 m, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud, în est, la munte și pe spații mici în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 și 17 grade, iar cele minime se vor situa între 2 și 8 grade.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 13 Martie 2018 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Marti

Temporar, pe parcursul zilei, vor fi înnorări accentuate, averse și posibil descărcări electrice (se vor acumula 4…6 l/mp și izolat posibil 8…10 l/mp). Vântul va sufla moderat, cu intensificări trecătoare după-amiaza și în timpul averselor (rafale de până la 45…50 km/h). Deși valorile termice diurne vor scădea ușor față de ziua precedentă, vremea se va menține mai caldă decât în mod normal la această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade.

Meteograma Bucuresti


Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

 

“Acoperire nori Romania

Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine
Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply