Prognoza meteo Romania 18 -19 Martie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 18 – 19 Martie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 18 – 19 Martie 2018

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vremea Duminica

Duminica 18 Martie 2018,

Răcirea vremii se va resimţi în toată ţara şi va fi accentuată, astfel că în majoritatea zonelor valorile termice vor fi mult mai scăzute decât cele normale în a doua decadă a lunii martie; temperaturile maxime se vor încadra între -4 şi 10 grade, cu valori mai scăzute în jumătatea nordică a Moldovei, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -10 şi 0 grade. Cerul va fi mai mult noros şi vor fi precipitaţii pe arii extinse în jumătatea sud-estică a teritoriului. În Moldova şi în zona Carpaţilor Orientali vor predomina ninsorile şi se va depune strat consistent de zăpadă.

În Muntenia şi în cea mai mare parte a Transilvaniei la început va ploua, apoi vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vor fi condiţii de polei. În cursul zilei, în Oltenia şi în Dobrogea vor predomina ploile. Cantităţile de apă vor depăşi local 20….25 l/mp şi izolat 40 l/mp. În restul teritoriului precipitaţii slabe vor fi posibile izolat. Noaptea aria precipitaţiilor, predominant ninsori, se va restrânge către regiunile estice. Vântul va avea intensificări în majoritatea zonelor, mai susţinute în est şi în sud-est, cu viteze de 55…65 km/h, precum şi la munte, unde rafalele vor depăşi 70 km/h, temporar viscolind ninsoarea.

In Bucuresti, vremea se va răci accentuat, astfel încât maxima termică se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar minima va fi de -5…-3 grade. Cerul va fi noros şi vor fi precipitaţii moderate cantitativ, la început sub formă de ploaie, apoi lapoviţă şi ninsoare, favorizând producerea poleiului. Vântul va avea intensificări îndeosebi în prima parte a intervalului, cu viteze în general de 50…55 km/h.

Animated weather forecast

Luni 19 Martie 2018vremea va fi deosebit de rece în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 şi 9 grade, cu valori mai scăzute în Moldova, iar cele minime în general între -10 şi 0 grade. Cerul va fi mai mult noros şi se vor semnala precipitaţii la început în vest şi sud iar mai ales în partea a doua a intervalului şi în rest. Acestea vor fi mixte şi vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în jumătatea sudicã a teritoriului.

In Bucuresti, vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi mai mult noros şi temporar, mai ales în partea a doua a intervalului, se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări. Temperatura maximă va fi în jur de 1 grad, iar cea minimă de -4…-2 grade.Animated weather forecast

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply