Prognoza meteo Romania 21 Martie 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 21 Martie 2018 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Miercuri

Vremea se va menține deosebit de rece. Cerul, mai mult noros ziua, se va degaja treptat noaptea în jumãtatea de nord a țãrii. Vor fi precipitații, mai ales în prima parte a intervalului, predominant sub formã de ninsoare în Banat, Transilvania, cea mai mare parte a Moldovei, local în Crișana și izolat în Maramureș și mixte în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, unde pe spații mici se va forma polei. În jumãtatea de sud a teritoriului, izolat, cantitãțile de apã vor depãși 10…15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în nord-vestul țãrii și pe arii restrânse în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 4 grade, mai ridicate pe litoral pânã spre 6 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -11 și -1 grad, cu cele mai scãzute valori în Maramureș. Izolat, dimineața și noaptea, va fi ceață.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 20 Martie 2018 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Miercuri

Vremea se va menține deosebit de rece. Cerul va fi mai mult noros și mai ales dupã-amiaza și seara temporar vor fi precipitații sub formã de ploaie, lapovițã și ninsoare și condiții de polei. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimã va fi de -3…-2 grade.

Meteograma Bucuresti


Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

 

“Acoperire nori Romania

Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine
Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply