Prognoza meteo Romania 22 Martie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 22 Martie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 22 Martie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Joi 22 Martie 2018vremea va fi în continuare deosebit de rece, cu precãdere în nordul țãrii și în depresiuni, unde local, îndeosebi noaptea, va fi ger. Cerul va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații, mai ales spre searã și în cursul nopții, în jumãtatea de sud a țãrii, unde vor fi mai importante cantitativ, și pe arii restrânse în celelalte regiuni. Vor predomina ninsorile, exceptând zona litoralului, unde precipitațiile vor fi mixte. Vântul se va intensifica treptat în sud, în sud-est și pe crestele montane și va avea viteze mai mari noaptea, când temporar ninsoarea va fi viscolitã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 5 grade, iar cele minime între -12 grade în nordul Moldovei și 1 grad pe litoral.

In Bucuresti, vremea va fi în continuare deosebit de rece. Cerul va fi noros și mai ales seara și noaptea temporar va ninge, iar vântul se va intensifica treptat. Temperatura maximã va fi în jur de 0 grade, iar cea minimã va fi de -5…-4 grade.

Prognoza meteo Romania 22 Martie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 22 Martie 2018 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply