Prognoza meteo Romania 28 Martie 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 28 Martie 2018 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Miercuri

Vremea se va încălzi față de intervalul precedent. În jumătatea de nord a țării vor fi înnorări temporare și local vor cădea precipitații slabe, mixte la munte și mai ales sub formă de ploaie în zonele mai joase. În restul teritoriului cerul va fi variabil și doar izolat, după-amiaza și seara, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte și pe arii restrânse în nord-vest și în sud.

Temperaturile maxime se vor încadra între 5 grade în estul Transilvaniei și 15 grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 și 4 grade. La începutul, dar mai ales la sfârșitul intervalului, se va semnala ceață în regiunile extracarpatice și pe spații mici în rest.Prognoza  meteo

Prognoza meteo Bucuresti 28 Martie 2018 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Miercuri

Vremea se va încălzi față de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade. La începutul, dar mai ales la sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

Meteograma Bucuresti


Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

 

“Acoperire nori Romania

Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine
Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply