Prognoza meteo Romania 29 Martie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 29 Martie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 29 Martie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Joi 29 Martie 2018,

Vremea va continua să se încălzească. Temperatura aerului va avea valori în jurul celor normale pentru sfârșitul lunii martie, cu maxime cuprinse între 8 grade in estul Transilvaniei și 17 grade și minime între -1 și 8 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în vestul, nordul și parțial în centrul țării, unde local va ploua în general slab. Pe crestele montane vor mai fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și izolat în rest.

Dimineața și noaptea, mai ales în regiunile extracarpatice, în zonele joase va fi ceață.

In Bucuresti, vremea va continua să se încălzească, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 3…4 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo Romania

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply