Prognoza meteo Romania 4 Aprilie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 4 Aprilie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 4 Aprilie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Miercuri 4 Aprilie 2018,

Vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare seara și noaptea în vestul țării și la munte unde pe spații restrânse vor fi averse slabe de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral.

Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 24 de grade, cu cele mai mari valori in sudul extrem dar va fi mai rece pe litoral unde se vor înregistra între 10 și 13 grade. Minimele termice vor fi cuprinse între -1…0 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 11…12 grade în Dealurile de Vest. Noaptea vor fi condiții de ceață, în special pe litoral.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 22…24 de grade, iar cea minimă de 7…8 grade.

Prognoza meteo Romania 4 Aprilie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 4 Aprilie 2018 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply