Prognoza meteo Romania 18 Aprilie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 18 Aprilie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 18 Aprilie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Miercuri 18 Aprilie 2018,

Vremea va deveni apropiatã de normal din punct de vedere termic în regiunile estice și centrale, dar se va menține caldã în restul teritoriului. Cerul va fi variabil în nord-vestul și sud-estul extrem al țãrii, unde numai izolat vor fi posibile ploi slabe, dar va prezenta înnorãri temporar accentuate în restul teritoriului și pe arii relativ extinse se vor semnala averse, trecãtor însoțite de descãrcãri electrice, iar pe spații mici cantitãțile de apã vor fi mai însemnate. Vântul se va intensifica temporar în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 23 de grade, iar cele minime se vor situa între 3 și 12 grade. În zonele joase, izolat, vor fi condiții de ceațã.

In Bucuresti, vremea va fi caldã. Cerul va fi temporar noros și, mai ales spre searã și noaptea, vor fi condiții de ploaie slabã, de scurtã duratã și descãrcãri electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimã va fi de 9…10 grade.

Prognoza meteo Romania

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply