Prognoza meteo Romania 28 – 29 Aprilie 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 28 – 29 Aprilie #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sâmbătă

Vremea va deveni în general frumoasă și deosebit de caldă în cea mai mare parte a țării, exceptând zona litoralului unde valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei. Cerul va fi variabil, chiar mai mult senin în cursul nopții. Unele înnorări și cu totul izolat averse slabe și posibil descărcări electrice se vor semnala cu precădere în jumătatea de vest a teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în Carpații Meridionali și în sudul Carpaților Occidentali, în special pe creste, în sudul Banatului și în Moldova, iar temporar și la cote mai reduse și în Oltenia și Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 16..18 grade pe litoral și 29 de grade in Banat, iar cele minime între 4 și 17 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.Prognoza meteo Romania

Duminică

Vremea va fi predominant frumoasă și deosebit de caldă, exceptând zona litoralului unde valorile termice se vor situa în continuare în jurul celor caracteristice perioadei. Cerul va fi variabil spre mai mult senin. Unele înnorări și averse slabe de scurtă durată posibil însoțite de descărcări electrice se vor semnala doar cu caracter izolat, în special în vestul și nord-vestul țării. Vântul va sufla slab până la moderat cu intensificări în Carpații Meridionali și în sudul Carpaților Occidentali, în special pe creste, precum și în sudul Banatului, iar temporar și la cote mai reduse local în regiunile extracarpatice și izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 16..18 grade pe litoral și 30 de grade in Campia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 5 și 15 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Bucuresti 28 – 29 Aprilie #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Sâmbătă
Vremea va fi în general frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi variabil spre mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade.

Duminică
Vremea va fi în continuare deosebit de caldă și predominant frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Meteograma Bucuresti


Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Sambata
La Noapte

Ziua Duminica
Noaptea Duminica

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

“Radar Romania

“Acoperire nori Romania

Precipitatii astazi – Sambata
Precipitatii maine – Duminica
Precipitatii Luni
Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply