Prognoza meteo Romania 29 -30 Aprilie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 29 – 30 Aprilie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 29 – 30 Aprilie 2018

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vremea Duminica

Duminica 29 Aprilie 2018,

Vremea va fi predominant frumoasă și deosebit de caldă, exceptând zona litoralului unde valorile termice se vor situa în continuare în jurul celor caracteristice perioadei. Cerul va fi variabil spre mai mult senin. Unele înnorări și averse slabe de scurtă durată posibil însoțite de descărcări electrice se vor semnala doar cu caracter izolat, în special în vestul și nord-vestul țării. Vântul va sufla slab până la moderat cu intensificări în Carpații Meridionali și în sudul Carpaților Occidentali, în special pe creste, precum și în sudul Banatului, iar temporar și la cote mai reduse local în regiunile extracarpatice și izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 16..18 grade pe litoral și 30 de grade in Campia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 5 și 15 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

In Bucurestivremea va fi în continuare deosebit de caldă și predominant frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.Prognoza meteo Romania

Luni 30 Aprilie 2018valorile termice vor fi cu mult mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în vest și nord-vest, unde izolat se vor semnala averse și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în sudul Banatului și în zona montană aferentă, precum și în Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 19 grade pe litoral și 29 de grade in Campia de Vest, iar cele minime între 8 și 16 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Pe spații mici vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, valorile termice vor fi mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.Prognoza meteo Romania

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply