Prognoza meteo Romania 1 -2 Mai 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1 – 2 Mai 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 – 2 Mai 2018

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vremea Marti

Marti 1 Mai 2018,

Vremea va fi deosebit de caldă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza, când vor fi averse și descărcări electrice local la munte și izolat în special în vest, sud-vest și centru. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și de scurtă durată în timpul ploilor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 19..20 grade pe litoral și 29..30 de grade in cenTrul si in vestul tarii, iar cele minime se vor situa între 8 și 18 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 3…4 grade.

In Bucurestivremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.Prognoza meteo Romania

Miercuri 2 Mai 2018vremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii restrânse în special după-amiaza în vestul, nord-vestul și centrul țării.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 20 și 30 de grade, iar cele minime se vor situa între 4…5 grade în depresiunile intramontane și 17…18 grade în Dealurile de Vest. Dimineața și noaptea, în sud-est vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, vremea va rămâne deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.
Prognoza meteo Romania

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply