Prognoza meteo Romania 3 Mai 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 3 Mai 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 3 Mai 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Joi 3 Mai 2018,

Vremea se va menține în general frumoasã și deosebit de caldã. Cerul va fi variabil, iar în regiunile vestice și sud-vestice, mai ales dupã-amiaza, vor fi înnorãri temporar accentuate, izolat averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri îndeosebi în sudul Banatului și în zona montanã, dar și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 20 și 30 de grade, iar cele minime între 6 și 18 grade. Dimineața și noaptea, în sud-est vor mai fi condiții de ceațã.

In Bucuresti, vremea va fi în continuare frumoasã și deosebit de caldã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 28…29 de grade, iar cea minimã de 11…13 grade.

Prognoza meteo Romania

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply