Prognoza meteo Romania 4 Mai 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 4 Mai 2018 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Vineri

Vremea va fi în general frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi variabil cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, îndeosebi după-amiaza și seara, local la munte și izolat în rest, cu o probabilitate mai ridicată în regiunile vestice și nordice. Vor fi condiții de grindină și de cantități mai însemnate de apă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în sud-vestul țării, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 20..22 de grade pe litoral si 32 de grade izolat in Transilvania, in Moldova si in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 20 de grade în Dealurile de Vest. În sud-estul țării vor mai fi condiții de ceață.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 4 mai 2018 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Vineri

Vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 13…15 grade.

Meteograma Bucuresti


Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

 

“Acoperire nori Romania

Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine
Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply