Prognoza meteo Romania 5 – 6 Mai 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 5 – 6 Mai #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sâmbătă
Vremea se va menține deosebit de caldã, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între 26 și 32 de grade, ușor mai scãzute pe litoral. Cerul va fi variabil în orele dimineții când în sudul litoralului va mai fi ceațã, apoi instabilitatea atmosfericã se va manifesta progresiv prin dezvoltãri noroase convective, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului în jurul amiezii izolat la munte, apoi în extindere în toate zonele montane și submontane și cu caracter local în vestul, nord-vestul și nordul țãrii. În restul teritoriului, fenomene asociate instabilitãții atmosferice vor fi pe arii restrânse, mai ales seara. Ploile vor avea și caracter torențial și izolat va cãdea grindinã. Minimele termice vor fi cuprinse, în general, între 9 și 18 grade.Prognoza meteo Romania

Duminică
Vremea va deveni în general instabilã în majoritatea regiunilor, iar valorile de temperaturã, deși în scãdere în mare parte din țarã, se vor situa în continuare peste cele normale în prima decadã a lunii mai. Temporar înnorãrile se vor accentua, iar aversele însoțite de descãrcãri electrice vor fi frecvente, exceptând partea de est-nord-est a teritoriului unde astfel de fenomene vor fi pe areale mai restrânse. Ploile vor avea și caracter torențial și izolat vor fi cãderi de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în regiunile estice și sud-estice, dar de scurtã duratã și în restul țãrii, asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 30 de grade, iar cele minime, în general, între 7 și 17 grade.Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Bucuresti 5 – 6 Mai #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Sâmbătă
Vremea se va menține deosebit de caldã,
cu o maximã a temperaturii aerului de 31…32 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. În orele serii vor fi înnorãri temporare, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Temperatura minimã va fi de 16…17 grade.

Duminică
Vremea se va menține mult mai caldã decât ar fi normal în aceastã perioadã din an, dar va crește probabilitatea pentru manifestãri de instabilitate atmosfericã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în a doua parte a zilei și seara când vor fi averse și descãrcãri electrice.
Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi de 28…29 de grade, iar cea minimã de 15…17 grade.

Meteograma Bucuresti


Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Sambata
La Noapte

Ziua Duminica
Noaptea Duminica

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

“Radar Romania

“Acoperire nori Romania

Precipitatii astazi – Sambata
Precipitatii maine – Duminica
Precipitatii Luni
Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply