Prognoza meteo Romania 6 -7 Mai 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 6 – 7 Mai 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 6 – 7 Mai 2018

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vremea Duminica

Duminica 6 Mai 2018,

Vremea va deveni în general instabilã în majoritatea regiunilor, iar valorile de temperaturã, deși în scãdere în mare parte din țarã, se vor situa în continuare peste cele normale în prima decadã a lunii mai. Temporar înnorãrile se vor accentua, iar aversele însoțite de descãrcãri electrice vor fi frecvente, exceptând partea de est-nord-est a teritoriului unde astfel de fenomene vor fi pe areale mai restrânse. Ploile vor avea și caracter torențial și izolat vor fi cãderi de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în regiunile estice și sud-estice, dar de scurtã duratã și în restul țãrii, asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 30 de grade, iar cele minime, în general, între 7 și 17 grade.

In Bucurestivremea se va menține mult mai caldã decât ar fi normal în aceastã perioadã din an, dar va crește probabilitatea pentru manifestãri de instabilitate atmosfericã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în a doua parte a zilei și seara când vor fi averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi de 28…29 de grade, iar cea minimã de 15…17 grade.Prognoza meteo Romania 6 -7 Mai 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 6 -7 Mai 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 6 -7 Mai 2018 #Romania #vremea

Luni 7 Mai 2018, valorile termice vor continua sã scadã ușor, totuși în multe zone ale țãrii se vor menține peste mediile specifice perioadei. Cerul va fi mai mult noros în regiunile sud-vestice unde pe arii extinse vor fi averse local mai însemnate cantitativ. Se vor semnala și descãrcãri electrice și vor fi condiții de grindinã. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, local cu înnorãri temporar accentuate și pe spații restrânse manifestãri de instabilitate atmosfericã. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri locale, temporare în estul și sud-estul țãrii, dar și în extremitatea de vest. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 20 și 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între 6 și 14 grade.

In Bucuresti, cerul va avea înnorãri temporare și vor fi posibile ploi slabe, de scurtã duratã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 25…26 de grade, iar cea minimã de 11…13 grade.Prognoza meteo Romania 6 -7 Mai 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 6 -7 Mai 2018 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply