Prognoza meteo Romania 7 Mai 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 7 Mai 2018 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Luni

Vremea va fi caldă, dar și în general instabilă îndeosebi în sud-vestul teritoriului. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, în Oltenia, vestul Munteniei, local în Banat și în zonele de munte, iar seara și noaptea și în Moldova. În celelalte regiuni, manifestările asociate instabilității atmosferice, vor fi pe arii mai restrânse, în special, în timpul după-amiezii. Izolat va cădea grindină, iar cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp. Vântul va avea unele intensificări în estul și sud-estul țării, dar de scurtă durată și în timpul ploilor, posibil și cu aspect de vijelie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 grade in Bucovina și 28 de grade in sud-estul Transilvaniei, iar cele minime, în general, între 5 și 17 grade.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 7 mai 2018 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Luni

Vremea va fi va fi caldă, dar și ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, când vor fi condiții pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 12…14 grade.

Meteograma Bucuresti


Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

 

“Acoperire nori Romania

Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine
Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply