Prognoza meteo Romania 9 Mai 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 9 Mai 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 Mai 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Miercuri 9 Mai 2018,

Vremea se va menține în general instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate și mai ales în a doua parte a zilei și în prima parte a nopții, în sudul, sud-estul, centrul țării, la deal, la munte și pe arii mai restrânse în rest, se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice. Ploile vor avea și caracter torențial, se vor acumula cantități de apă care izolat vor depăși 20…30 l/mp și punctiform va cădea grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată mai ales în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 27 de grade, iar cele minime între 8 și 16 grade.

In Bucuresti, vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 12…13 grade.

Prognoza meteo Romania

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply